M1 – Master [Romania]

Course Dates: August 1, 2017 - December 31, 2019
Enrollment Dates: August 1, 2017 - December 31, 2018
Who can Enroll: A passcode is required to enroll.
Course Language: Romanian
Price:  FREE
Enrollments Finished

About the Course

M1 - Master [Romania]

Bine ai venit la primul modul M1-Master. Isus a zis: "Toată autoritatea mi-a fost dată în ceruri și pe pământ." El este stăpânul (Eng. Master). El este cel care te-a chemat să coordonezi sau să faci parte dintr-o echipă de plantare a unei noi biserici. El dă viziune, direcție și unitate. Așadar, scopul acestui prim modul este să ajute echipa ta în clarificarea viziunii pe care v-a dat-o Dumnezeu și să crească devotamentul unul față de altul în cadrul echipei. Înainte de prima întâlnire (comunitate de învățare), vei urmări și reflecta asupra 4 sesiuni de învățătură pe care le regăsești pe această platformă. Tema primei noastre întâlniri va fi:

Cum să clădim o echipă sănătoasă cu o viziune și un model de plantare clare?

Te vom întreba:

  • Nivelul de angajament față de echipă și proces este clar pentru toți membrii echipei?
  • Care vă sunt valorile, viziunea și modelul bisericii locale? Sunteți pe aceeași pagină ca echipă în acestea?
  • Unde vă vedeți în 2-3 ani? Care este perspectiva pe termen mediu-lung?

Vă invităm să urmăriți toate materialele video și să citiți capitolul introductiv din manualul Trăiește Visul lui Dumnezeu înainte de întâlnirea din primul weekend. După fiecare mesaj veți fi întrebați câteva întrebări scurte de reflecție. Răspunsurile tale vor ajunge la cei ce planifică comunitatea de învățare (întâlnirea din primul weekend) și va ajuta la creearea și adaptarea conținutului celor două zile petrecute împreună, astfel încât să beneficiezi cât mai mult din acel timp.

În fiecare weekend echipa ta va completa un plan de acțiune care va ghida echipa ta și coach-ul care va oferi sprijin echipei pe durata procesului M4.